Cel mai bun software pentru cei care lucreaza in turism


Dacă lucrezi în domeniul călătoriilor, 2022 nu va fi încă cel mai bun an al tău. Multe instituții sunt nevoite să se adapteze condițiilor actuale, ceea ce poate fi considerat un moment bun pentru a investi în soluții care cresc eficiența. În acest sens, ne referim la software-ul propus de Quick Sell pentru rezervarea călătoriilor.

Multe persoane aleg sa-si pregateasca singuri vacantele si nu mai apeleaza la serviciile agentiilor de turism. Pe de altă parte, dacă acesta din urmă poate oferi fiecărui client o experiență plăcută, cu siguranță nu o va pierde. Software-ul de rezervare a călătoriilor ajută foarte mult în acest sens, motiv pentru care Quick Sell sprijină toți operatorii de turism.

Desigur, există o mulțime de detalii pe care toată lumea trebuie să le cunoască, începând cu faptul că nu trebuie să plătești nimic pentru a lucra cu un partener Quick Sell, totul este implementat într-o perioadă scurtă de timp, in numai câteva minute. Sistemul propus este complet gratuit, cu suport tehnic neîntrerupt și tot ce aveți nevoie este un simplu abonament. Este accesibil în comparație cu toate avantajele pe care le oferă schimbul. Cu acest software, ușile sunt deschise unora dintre cei mai mari furnizori din spațiul de călătorie și nu vă este greu să-i alegeți pe cei mai buni. Cu alte cuvinte, ai condițiile ideale pentru a oferi clienților tăi ceea ce își doresc.

În plus, să-ți faci propria agenție să lucreze în spațiul de călătorie a devenit mai ușor, deoarece vânzările rapide te pot ajuta să sări peste mai multe etape. Puteți configura o varietate de site-uri web eficiente de la zero, intuitive și ușor de utilizat pentru utilizatorii care își caută vacanța de vis oriunde în lume.

Orice informație de care ar putea fi interesat oricine despre vacanța dumneavoastră poate fi găsită acum direct în același motor de căutare, care este foarte bine optimizat. Fie ca vorbim de hoteluri, pensiuni sau vile, transport sau alte servicii, totul este la doar un click distanta. Quick Sell aduce o listă cu peste 60 de furnizori din lumea călătoriilor, iar lista acestora este în permanență actualizată. Conexiunile se stabilesc prin XML/API fără probleme, astfel încât acest tip de simplu motor de căutare se dovedește a fi un mare plus pentru fiecare agenție de turism, mai ales că soluția este disponibilă atât în ​​versiunea desktop, cât și în versiunea mobilă. Acesta este, fara indoiala, cel mai bun soft pentru agentie de turism din Romania!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *