Implantul dentar îți redă zâmbetul de altădată


Un implant dentar este un dinte ce prezintă un șurub subțire, biocompatibil din titan, folosit pentru a înlocui rădăcina dintelui lipsă. Implantul este poziționat cu atenție și încorporat în maxilar, unde se va integra cu osul maxilar din jur. Odată ce osul din jur s-a regenerat și s-a vindecat suficient, implantul poate fi acoperit cu o coroană, o punte sau o proteză susținută pe implant pentru a restabili toate beneficiile unui dinte adevărat.

Spre deosebire de protezele și punțile tradiționale, care au o durată de viață limitată, implanturile sunt extrem de stabile și, cu o îngrijire adecvată, pot dura toată viața. Astfel, tot mai mulți pacienți care se confruntă cu probleme stomatologice încep să fie interesați de tot ceea ce înseamnă implant dentar preț și efecte.

În trecut, condițiile de sănătate neconforme, cum ar fi diabetul sau fumatul intens, i-au făcut pe anumiți pacienți să prezinte un risc mult prea mare pentru plasarea unui implant dentar. Dar tehnologia care evoluează rapid, iar astăzi ne bucurăm inclusiv de tehnici de protejare osoasă și instrumente de precizie care permit o planificare mai precisă a tratamentului, precum și a metodei de fixare implanturilor dentare într-o manieră cât mai profesionistă.

Un lucru este cert, implanturile dentare la preț bun puse la Stoma Urgent se comportă exact precum dinții naturali. Majoritatea pacienților noștri nu observă nicio diferență între dinții naturali și implanturile ulterioare. Acestea oferă o putere excelentă de mestecare, astfel încât să puteți mânca alimentele pe care le iubiți și de care aveți nevoie pentru o nutriție adecvată. De asemenea, ca modalități de îngrijire, dacă sunt periați și dacă folosiți ață dentară frecvent, dinții artificiali vor arăta exact precum cei naturali. Totodată, chiar și punțile sau protezele susținute pe implant vă vor oferi o mare putere de mestecare și vă vor oferi o mare parte din funcționalitatea dinților naturali.

În altă ordine de idei, implanturile dentare sunt fabricate din titan sigur, necoroziv, care este total biocompatibil cu corpul uman. Acestea sunt proiectate să se integreze complet în osul maxilarului, ceea ce le oferă stabilitate permanentă și le permite să susțină dinții de înlocuire, cum ar fi coroane, punți sau proteze dentare. Cu o îngrijire adecvată, implanturile dentare la preț bun pot dura toată viața.

Dacă doriți să vă bucurați de un zâmbet cuceritor, dar și sănătos, cu aceste implanturi dentare la preț bun pe care vi le puteți pune la clinica dentară Stoma Urgent visul dumneavoastră poate fi realitate.

Alege să optezi pentru un implant dentar la preț cât mai bun și astfel vei reuși să ai parte de avantaje și beneficii. Zâmbetul este unul dintre ele, însă din acel moment te vei putea bucura și de multiple alimente care au fost date uitării la un moment dat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *