Colaborează cu Auto Cobălcescu pentru servicii complete şi profesionale


În cazul în care eşti în căutarea unui partener de încredere care să te ajute în vederea achiziţionării unor flote auto pentru compania ta, merită să alegi Auto Cobălcescu, alături de care te bucuri de cele mai atractive beneficii şi de o echipă de experţi gata să îţi ofere un plan complet şi soluţii adaptate nevoilor tale.

De ce Auto Cobălcescu

La momentul actual, Auto Cobălcescu este unul dintre cei mai profesionişti dealeri auto din Bucureşti, având la bază o experienţă de peste 20 de ani în comercializarea celor mai apreciate brand-uri de maşini – Dacia, Reanult şi Nissan – dar şi un set de valori bine închegate, precum orientarea către client, integritatea, profesionalismul, promptitudinea, perseverenţa, eficienţa şi flexibilitatea. Toate aceste valori nu numai că au reuşit să crească popularitatea acestui dealer auto de-a lungul timpului, ci i-au adus în palmares şi cifre de afaceri impresionante, greu de egalat. 

Gamă variată de flote auto

Auto Cobălcescu pune întotdeauna nevoile clienţilor săi pe primul loc şi depune toate eforturile necesare pentru a le satisface pe deplin. Din acest motiv, acest dealer auto a adăugat în portofoliul său şi o gamă diversificată de vehicule pentru pasageri şi vehicule comerciale Dacia, Renault şi Nissan, eficiente, fiabile şi accesibile ca preţ, astfel încât tu să ai posibilitatea de a găsi acum cele mai potrivite flote auto pentru business-ul tău. După cum bine ştim cu toţii, un vehicul este un instrument principal indispensabil pentru orice afacere, aşa că merită atenţia cuvenită.  

Service flote auto

Află că Auto Cobălcescu este un dealer de flote auto care oferă clienţilor săi şi servicii post-vânzare la cele mai înalte standarde de calitate, precum service autorizat şi complet echipat, reparaţii caroserie şi constatări daune în cazul unor evenimente rutiere neplăcute, mentenanţă completă (fleet management de la A la Z) şi, nu în ultimul rând, disponibilitate şi flexibilitate maximă, astfel încât operaţiunile de service să fie rezolvate în cel mai scurt timp, sporind productivitatea şi eficienţa tuturor flotelor auto din parcul tău.

Soluţii de finanţare eficiente

Din moment ce alegi Auto Cobălcescu, beneficiile nu întârzie să apară. Aici vei primi ajutor în găsirea soluţiilor financiare potrivite nevoilor tale şi vei avea acces la pachete şi variante flexibile şi accesibile de finanţare, astfel încât să îţi poţi atinge obiectivele propuse. Indiferent dacă alegi să optezi pentru leasing operaţional sau leasing financiar, un lucru este cert: la Auto Cobălcescu găseşti tot ceea ce ai nevoie astfel încât să te bucuri de flexibilitate maximă şi eficienţă. Mai mult, acest dealer auto a pregătit şi numeroase oferte de preţ avantajoase şi tarife special pentru persoanele juridice, aşa că de ce să nu profiţi şi tu chiar acum?

Consultanţă de top

La Auto Cobălcescu, informarea corectă este primul pas spre succes şi spre o colaborare mutual benefică. Specialiştii acestui dealer auto sunt bine pregătiţi în domeniu şi instruiţi astfel încât să ofere tuturor celor cu care colaborează cele mai bune sfaturi şi soluţii de specialitate, adaptate oricărei nevoie sau preferinţe. Prin urmare, din moment ce alegi Auto Cobălcescu, beneficiezi automat de expertiza personalului de vânzări specializat, gata să îţi fie alături indiferent de situaţie.

Solicită o ofertă personalizată

În cazul în care eşti interesat de flotele auto din portofoliul Auto Cobălcescu, nu îţi rămâne decât să soliciţi o ofertă pentru acestea, fie direct de pe site-ul autocobalcescu.ro, fie printr-o vizită în showroom-ul fizic, unde te aşteaptă o echipă de profesionişti cu experienţă vastă în sectorul auto, dornici să îţi livreze cele mai bune oferte şi să răspundă prompt tuturor cerinţelor şi specificaţiilor tale.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *