Alege să-ți răsfeți mașina cu lumini ambientale auto din Gama RGB


Indiferent că preferi culorile calde, reci sau orice alt tip de nuanță 𝐑𝐆𝐁, luminile ambientale vor schimba complet interiorul mașinii tale. În plus, poți regla intensitatea după bunul plac pentru a crea un spațiu sigur și confortabil în timpul conducerii.

Benzile LED sunt o alternativa elegantă și eficientă pentru sursele clasice de lumină, servind atât ca prezență difuză și discretă, cu rol decorativ primordial, cât și ca sursă primară de iluminat. Luminile ambientale schimbă complet aspectul unei încăperi, motiv pentru care, în ultimii ani, au devenit o soluție îndrăgită și pentru interiorul vehiculelor.

Dacă vrei să afli mai multe despre montarea de lumini ambientale auto, intră pe artforcars.ro. Fă-ți experiența de condus mai plăcută cu serviciile de detailing auto oferite de echipa de specialiști din București. Montarea parchetului se poate realiza pe orice tip de mașină, atât cu bandă led, cât și cu fibră optică, iar modificarea culorii și a intensității se face direct din aplicație sau telecomandă.

Îmbină călătoria cu distracția și emoția

Pentru început, de ce ar avea cineva nevoie de un sistem de lumini ambientale auto? Sau te-ai întrebat vreodată dacă ai putea transforma interiorul mașinii tale într-un spectacol de lumini complet? Se montează de obicei în jurul cabinei pentru a îmbunătăți designul și pentru a spori confortul la nivel vizual.

De asemenea, unele sisteme de iluminare ambientală acaparează și ușa, respectiv ornamentele bordului, suporturile pentru pahare, orificiile de ventilație pentru controlul climatizării și împrejurimile difuzoarelor. ArtForCars îți oferă opțiunea de a personaliza culoarea luminii ambientale și permite luminii să pulseze în timp cu sistemul audio, asta în cazul în care vrei o personalizare suplimentară.

Timp de câțiva ani, sistemele de lumini ambientale au reprezentat alegerea ideală pentru majoritatea șoferilor care au considerat că pot îmbunătăți ceva la nivel estetic. S-a demonstrat că ambianța poate avea un efect profund asupra sentimentelor și a stării de spirit. Până să ajungem cu toții la performanța de a conduce branduri de lux precum Mercedes-Benz, Lexus, BMW, Bentley sau Rolls-Royce, în care opulența depășește nivelul de bază cu care majoritatea ne-am obișnuit, sistemele cu lumini ambientale auto din gama RGB reprezintă variantă ieftină și satisfăcătoare, accesibilă pentru toată lumea.

Ce înseamnă mai exact iluminare RGB?

Dacă nu știai, termenul RGB vine de la roșu, verde și albastru. Produsele LED RGB combină aceste trei culori pentru a produce peste 16 milioane de nuanțe de lumină. Rețineți că nu toate culorile sunt posibile, unele situându-se „în afara” triunghiului RGB. Totodată, nuanțele pigmentare precum maroul sau rozul sunt greu sau imposibil de realizat. Dacă ești interesat și vrei să faci o schimbare la interiorul mașinii tale, apelează cu încredere la serviciile oferite pe artforcars.ro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *